Geri

A-Link Rusça Temel Seviye Eğitimi

A-Link Rusça Başlangıç seviye eğitimini tamamladıysanız A2+ (A2 içerir) eğitimine başlayabilirsiniz.
Rusça başlangıç seviyesini başka bir kaynaktan veya kurumda öğrendiyseniz önce A1 seviye testleri yapmanızı ve testlerin sonuçları %66’ın altındaysa başlangıç seviye eğitimini tamamlamanızı öneririz.
A2 ve hatta B1 seviye eğitimini gördüyseniz seviye tespit testini yapmanızı (testin sonucunu testi bitirdiğiniz anda ekranda göreceksiniz) ve çıkan sonucuna göre karar vermenizi öneririz.

A-LINK RUSÇA İLERI TEMEL SEVIYE (A2+) EĞITIM SETI HAKKINDA

100 dil bilgisi dersinden ve bu dersleri destekleyen ek eğitim materyallerinden oluşan A-Link Rusça İleri Temel Seviye (A2+) Eğitim Seti; standart A2 seviye sözcük bilgisini aşan, Rusça padej sisteminin neredeyse tamamını açıklayan (kullanabileceğiniz tüm edatlar verilmiştir), Rusça fiil sistemini (bitmemiş / bitmiş fiiller, ön ekli hareket fiilleri) kapsamlı bir şekilde öğreten Rusça kursudur. Bu eğitim seti özellikle YDS sınavına girmeyi planlayan öğrenciler için hazırlanmış olup Rusçayı tam anlamı ile öğrenmek isteyen tüm öğrenciler için paha biçilmez bir kaynaktır.

Rusça güzel, zengin, uzun cümleleri kurabilmek ve rahatça Rusça konuşabilmek için bu eğitim seti fazlası ile yeterli olacaktır.

A2+ eğitim setinin en büyük özelliği çok sayıda alıştırmanın olması ve video ders anlatımlarında interaktif öğretme metodunun uygulamasıdır.

Her ana konunun başında A1 seviyede öğrenilen bilgilerin tekrarı yapılır. Derslerde öğrenilen yeni kelimelerin akılda kalması için bütün kurs boyunca bu kelimeler defalarca farklı örneklerde kullanılır ve tekrarlanır.

Rusça dil bilgisi derslerinin yanı sıra A2+ eğitim setinde telaffuz çalışmaları, okuma, dinleme ve konuşma dersleri de mevcuttur. Ek derslerin linkleri ilgili gramer konularının altında bulabilirsiniz.

A-Link Rusça A2+ eğitimi birçok Rusça eğitim kurumundaki verilen eğitimlerden çok daha kapsamlı, daha anlaşılır ve daha verimlidir.

A-LİNK RUSÇA İLERİ TEMEL SEVİYE (A2+) EĞİTİM SETİNDE HANGİ KONULAR ÖĞRENİLİR VE BU KURSTAN SONRA NELER YAPABİLİRİM?

A-link Rusça İleri Temel Seviye Eğitim Seti’nin asıl (dil bilgisi) dersleri 7 modülden oluşmaktadır. Bu modüllerde işlenen konular aşağıdaki gibidir:

1. Rusça -de Hali (Предложный падеж) – 1-22 ders (11 saat)
2. Rusça -i Hali (Винительный падеж) – 23-51 ders (22 saat)
3. Rusça -e Hali (Дательный падеж) – 52-65 ders (10 saat)
4. Rusça -in Hali (Родительный падеж) – 66-76 ders (7 saat)
5. Rusça -ile Hali (Творительный падеж) – 77-88 (video dersleri hazırlanıyor)
6. Tamamlanmamış ve Tamamlanmış Fiiller (Вид глагола: НСВ, СВ) – 89 – 93 (video dersleri hazırlanıyor)
7. Ön Ekli Hareket Fiilleri (Глаголы движения) – 94-100 (video dersleri hazırlanıyor)

 

A-Link Rusça İleri Temel Seviye Eğitim Setini tamamladığınızda uzun doğaçlama Rusça cümleleri kurabilir, dinlediğiniz ve okuduğunuz haberlerin %50 ‘sini anlayabilir, Rusça ana dili olan arkadaşlarınızla günlük konuları hakkında rahatça yazışabilir ve konuşabilirsiniz.

A2+ eğitim setinin 2. modülünde Rusça cümle yapısına ve cümledeki sözcük sıralamasına büyük yer ayrılıyor. Bu bilgiler sayesinde Rusça cümleleri daha bilinçli ve daha rahat kurmayı öğreneceksiniz.

A-LİNK RUSÇA İLERİ TEMEL SEVİYE (A2+) EĞİTİM SETİNİN İÇERİĞİ

1. Dil Bilgisi Dersleri

Ders Sayısı: 100 (yaklaşık 95 saat)

Rusça dil bilgisi dersleri, konu anlatımı ve çok sayıda örnek cümle ve alıştırmadan oluşmaktadır. Alıştırmaların büyük kısmı video derslerinde açıklanmakta ve telaffuzunuzu geliştirmeye yönelik çalışılmaktadır.

2. Rusça Videolu Tekerlemeler

Tekerleme Sayısı: 12

Ana dili Rusça olan bir insanın bile telaffuz bozuklukları gidermek için sıkça baş vurduğu bu tekerlemelerle siz de Rusça sesleri daha rahat ve düzgün söylemeyi öğreneceksiniz.

Çalışılması gereken tekerlemeleri ilgili derslerin altında bulabilirsiniz.

3. A1 Başlangıç Seviye Okuma Video Dersleri

A1 seviyede çalışmaya başladığımız Шкатулочка kitabının okuma video derslerini A2+ eğitimi esnasında dil bilgisi konularına uygun biçimde çalışmaya devam edeceğiz.

4. Temel Seviye Konuşma Video Dersleri (dış kaynak)

Rusya Eğitim Bakanlığının projesi olan ve profesyonel eğitimciler tarafından hazırlanan bu konuşma kursunun dersleri dil bilgisi konularına uygun bir şekilde asıl derslerin altında verilmiştir.

5. Hikaye Niteliğinde Video Diyaloglar (A2) (dış kaynak, ücretsiz)

A1 seviyede tanıştığımız Amerikalı bir genç adam olan Djon’un Rusya maceralarını takip etmeye, Rusça anlama ile dinleme becerileri geliştirmeye ve Rusça konuşma kalıplarını öğrenmeye devam ediyoruz. Temel seviyesi için hazırlanan eğitim video sayısı 8’dir. Videoların sayısı A1 seviyeye nazaran daha az ama hikayeler daha uzun ve yeni kelime sayısı biraz daha fazla.
Bu kursun yazarları Anna Petanova ve Yuliya Kovalenko Moskova Lomonosov Devlet Üniversitesi eğitmenleri ve Rus dilbilimcileridir. Anna Petanova «Шкатулочка» (A1 okuma kitabı), «Шкатулка» (A2 okuma kitabı) ve diğer Rusça eğitim ders kitaplarının yazarıdır.
https://timetospeakrussian.com/ru/#authors

KENDİ BAŞARIMI NASIL SINAYABİLİRİM?

1. Alıştırmalar
Derslerin alıştırmalarını çözerek eksiklerinizi tespit edebilir kendinizi sınayabilirsiniz.

2. Ek Alıştırmalar
Her dersin konusunu pekiştirmek için asıl derslerden farklı alıştırmaları yaparak öğrendiğiniz  sözcükleri ve konuları pekiştirebilirsiniz.

2. A2+ Testi
Hazırlık aşamasında.

EĞİTİM SONUNDA BELGE ALABİLİR MİYİM?

Bir kursun tüm dersleri tamamladığınızda sistem tarafından otomatik olarak bitirme sertifikası düzenlenecektir.

Bitirme sertifikasını profilinizde Sertifikalar bölümünde görebilir sertifikanızı indirebilirsiniz.

 

1 sonucun 2-2 kadarı gösteriliyor

A2+ İleri Temel Seviye Ek Alıştırmaları

Bu alıştırmalar A-Link Rusça A2+ İleri Temel Seviye Eğitim Setini çalışan öğrenciler başta olmak üzere Rus dilini geliştirmek isteyen herkes için hazırlnamıştır. Her Perşembe...

7
122
öğrenciler

A2+ İleri Temel Seviye Rusça Dersleri / 1. Modül

Tüm Modüller Bu dersler A2+ İleri Temel Seviye Online Eğitim Setinin asıl ders bölümünü oluşturmaktadır. Toplam 100 dil bilgisi dersinde; 2000 ‘den fazla yeni...

22
124
öğrenciler